Dentalni turizam

Ispis

zagreb popularno odredište dentalnog turizma

 

Zašto je Zagreb popularno odredište  dentalnog turizma?


1. Niska cijena stomatoloških usluga

2. Visoka kvaliteta usluge

3. Najsuvremenije tehnologije i materijali

4. Stručno osoblje specijalizirano za sve vrste stomatoloških usluga

5. Usluge koje se pružaju u kratkom vremenskom razdoblju

Stomatološka ordinacija Flegar nalazi se u samom centru grada u blizini brojnih hotela, hostela i apartmana. Možemo Vam pomoći organizirati boravak i pronaći odgovarajući smještaj.

Moguće je organizirati smještaj u Zagrebu u centru grada u blizini naše stomatološke ordinacije, ali Vam i omogućiti zanimljive vodiče i prevoditelje.

Tokom boravka možete posjetiti poznate turističke destinacije u zemlji. Već godinama naši pacijenti, koji žive u inozemstvu, su nam u posjetu tokom odmora. U posljednje vrijeme, broj stranih državljana koji su dobili preporuku od njih je u porastu.

Komunikacija s pacijentima iz inozemstva znatno je poboljšana uz korištenje interneta i e-maila.  Mi šaljemo e-mail s mogućim rješenjima problema i približan izračun troškova cijele terapije. Na taj način smo dobili preliminarnu ideju, plan i trajanje terapije. Prema njoj, pacijent može organizirati svoj boravak u našem gradu. Ako pacijent  odluči da se liječi u našoj stomatološkoj ordinaciji, dogovoriti ćemo  točan termin prvog susreta. Tokom njega, još jednom odlučujemo o konačnom planu terapije. Zatim, terapija može početi. Komunikacija između nas i pacijenta je jednostavna i zbog našeg odličnog poznavanja engleskog jezika.